inom kökspersonal
erbjuder vi
köksmästare/Kökschef
Våra köksmästare har minst 5 års erfarenhet från arbetsledande position och drift av kök tillsammans med restaurangutbildning eller motsvarande. Därtill ska de besitta gedigna kunskaper i utveckling och planering av menyer, schemaläggning, köksekonomi och operativt inköpsarbete.
souschef
Souscheferna har minst 5 års erfarenhet av a la carte tillsammans med restaurangutbildning eller motsvarande varav ett år som Souschef. De besitter goda kunskaper i arbetsledning, inköpsarbete och schemaläggning.
kock
Våra kockar har minst 2 års praktisk erfarenhet tillsammans med restaurangutbildning eller motsvarande. Vidare besitter de kunskaper i a la carte och/eller storkök och är självgående och ansvarstagande.
junior kock
Våra juniorkockar har minst restaurangutbildning eller motsvarande. Kandidaterna ska ha ett gediget intresse för matkreation och en hög arbetskapacitet. De behöver inledningsvis handledning av erfaren personal/kock.
kallskänka
Våra kallskänkor har minst två års praktisk erfarenhet samt restaurangutbildning eller motsvarande. De besitter goda kunskaper i förrätter, hors d'oeuvres, kall- och varmskuret, sallader och desserter.
köksassistent
Våra juniora kallskänkor har oftast precis tagit examen från restaurangutbildning eller motsvarande. De behöver inledande handledning av erfaren personal, men besitter grundläggande kunskaper i förrätter, hors d'oeuvres, kall- och varmskuret, sallader och desserter.
diskare
Våra diskare har erfarenhet av arbete i disken samt goda kunskaper i såväl fin- som grovdisk. De har även erfarenhet av städning samt renhållning av såväl kök som restaurang tillsammans med kunskaper i hygien och diskekonomi.