kökspersonal

I samband med att ni har behov av kökspersonal är det av stor vikt för oss att fastställa vilken kompentens som ni har behov av. Med god framförhållning kan vi i regel tillsätta det ni är ute efter (vi är fullt medvetna om att god framförhållning är en lyxvara). 

inom kökspersonal

erbjuder vi

köksmästare/Kökschef

Våra köksmästare har minst 5 års erfarenhet från arbetsledande position och drift av kök tillsammans med restaurangutbildning eller motsvarande. Därtill ska de besitta gedigna kunskaper i utveckling och planering av menyer, schemaläggning, köksekonomi och operativt inköpsarbete.

souschef

Souscheferna har minst 5 års erfarenhet av a la carte tillsammans med restaurangutbildning eller motsvarande varav ett år som Souschef. De besitter goda kunskaper i arbetsledning, inköpsarbete och schemaläggning.

kock

Våra kockar har minst 2 års praktisk erfarenhet tillsammans med restaurangutbildning eller motsvarande. Vidare besitter de kunskaper i a la carte och/eller storkök och är självgående och ansvarstagande.

junior kock

Våra juniorkockar har minst restaurangutbildning eller motsvarande. Kandidaterna ska ha ett gediget intresse för matkreation och en hög arbetskapacitet. De behöver inledningsvis handledning av erfaren personal/kock.

kallskänka

Våra kallskänkor har minst två års praktisk erfarenhet samt restaurangutbildning eller motsvarande. De besitter goda kunskaper i förrätter, hors d'oeuvres, kall- och varmskuret, sallader och desserter.

köksassistent 

Våra juniora kallskänkor har oftast precis tagit examen från restaurangutbildning eller motsvarande. De behöver inledande handledning av erfaren personal, men besitter grundläggande kunskaper i förrätter, hors d'oeuvres, kall- och varmskuret, sallader och desserter.

diskare

Våra diskare har erfarenhet av arbete i disken samt goda kunskaper i såväl fin- som grovdisk. De har även erfarenhet av städning samt renhållning av såväl kök som restaurang tillsammans med kunskaper i hygien och diskekonomi.