matsalspersonal

I samband med att ni har behov av matsalspersonal är det av stor vikt för oss att fastställa vilken kompentens som ni har behov av. Med god framförhållning kan vi i regel tillsätta det ni är ute efter (vi är fullt medvetna om att "god framförhållning" är en lyxvara). 

inom matsalspersonal

erbjuder vi

restaurangchef

Våra restaurangchefer har minst 6 års erfarenhet från arbetsledande position tillsammans med restaurangutbildning eller motsvarande. Därtill ska de besitta gedigna kunskaper i utveckling och planering av menyer, schemaläggning, operativt inköpsarbete samt ekonomi- och driftansvar.

hovmästare

Våra hovmästare har minst 2 års operativ erfarenhet samt 2 års erfarenhet av arbetsledning tillsammans med restaurangutbildning eller motsvarande. Därtill ska de besitta gedigna kunskaper i service, ledarskap, vin- och matkunskap samt schemaläggning och evenemangsplanering.

bartender

De har minst 1 års erfarenhet som professionell bartender samt en grundläggande bartenderutbildning. De har kunskaper om de vanligaste drinkarna/cocktails, samt kan hantera kassa och servering.

serveringspersonal

Har genomgått en restaurangutbildning eller motsvarande samt har en positiv och serviceinriktad personlighet. Har god praktiskt erfarenhet och kan hantera både a la carte och fat.

bartender

De har minst 1 års erfarenhet som professionell bartender samt en grundläggande bartenderutbildning. De har kunskaper om de vanligaste drinkarna/cocktails, samt kan hantera kassa och servering.