inom matsalspersonal
erbjuder vi
restaurangchef
Våra restaurangchefer har minst 6 års erfarenhet från arbetsledande position tillsammans med restaurangutbildning eller motsvarande. Därtill ska de besitta gedigna kunskaper i utveckling och planering av menyer, schemaläggning, operativt inköpsarbete samt ekonomi- och driftansvar.
hovmästare
Våra hovmästare har minst 2 års operativ erfarenhet samt 2 års erfarenhet av arbetsledning tillsammans med restaurangutbildning eller motsvarande. Därtill ska de besitta gedigna kunskaper i service, ledarskap, vin- och matkunskap samt schemaläggning och evenemangsplanering.
bartender
De har minst 1 års erfarenhet som professionell bartender samt en grundläggande bartenderutbildning. De har kunskaper om de vanligaste drinkarna/cocktails, samt kan hantera kassa och servering.
serveringspersonal
Har genomgått en restaurangutbildning eller motsvarande samt har en positiv och serviceinriktad personlighet. Har god praktiskt erfarenhet och kan hantera både a la carte och fat.
bartender
De har minst 1 års erfarenhet som professionell bartender samt en grundläggande bartenderutbildning. De har kunskaper om de vanligaste drinkarna/cocktails, samt kan hantera kassa och servering.